Urán

Destinácia: Slovensko » Prešovský kraj » Tatranská Lomnica

***xx
Urán
Urán Urán Urán
Urán Urán Urán








Termín: od 11.10.2024 do 15.10.2024 - 5/4 dní/nocí Kód zájazdu: 1353272
vlastná
Doprava: vlastná
Strava: polpenzia
Kód termínu: 85114962
Cena od: 320,00 €
+ príplatky od: 0,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Wellness zájazdy


Urán   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén internet, WiFi večerný program detský kútik parkovisko wellness, spa sauna masáž konferenčná sála bezbariérový prístup domáce zviera TV detský bazén
Od centra: 0 m
Popis:
Hotel URÁN je situovaný v centre Tatranskej Lomnice, jednej z najväčších tatranských osád a známym spoločensko-kultúrnym strediskom Vysokých Tatier. Tatranská Lomnica leží priamo pod úpätím Lomnického štítu, ktorý je dostupný visutou lanovkou.

Vybavenie:
Recepcia, Lobby bar, miestnosti na semináre, detský kútik s programom pre deti, 1x týždenne živá hudba, bezbariérový vstup, free wifi zóna v celom hoteli, požičovňa fénov, žehličiek. Parkovanie pred hotelom zdarma, v hotelovej garáži za poplatok. Pes za poplatok 20€/noc Wellness Urania: relaxačný bazén s vodnými atrakciami, dva detské bazény prepojené nerezovou kĺzačkou s vodným ježkom, fínska sauna, parná sauna, rôzne druhy masáži.

Ubytovanie:
moderne a pohodlne zariadené apartmány, rodinné izby, jedno a dvojlôžkové izby s prístelkou vybavené kúpeľňou, WC, LCD TV SAT, balkóny. Dve izby sú bezbariérové.

Stravovanie:
Raňajky a večere formou teplých a studených bufetov.


Popis:
Wellness Urania: relaxačný bazén s vodnými atrakciami, dva detské bazény prepojené nerezovou kĺzačkou s vodným ježkom, fínska sauna, parná sauna, rôzne druhy masáži.
 

Kalkulácia zájazdu:

Urán:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)