Stafilia Beach Hotel

Destinácia: Grécko » Rhodos » Kiotari

***xx
Termín: od 19.10.2024 do 26.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1351472
letecká
Doprava: letecká
Strava: polpenzia
Kód termínu: 84563367
Cena od: 323,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Stafilia Beach Hotel   ***xx      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi parkovisko stolný tenis volejbal TV detský bazén kamenistá pláž okruhliaková pláž
Od pláže: 50 m
Od centra: 1000 m
Od letiště: 60 km
Úvod:
Stafilia Beach Hotel ponúka príjemné ubytovanie v oblasti Lardos na ostrove Rhodos a je vhodný pre tých, ktorí hľadajú pohodovú dovolenku pri mori.

Poloha:
Hotel je situovaný v blízkosti pláže (len 50 m od komplexu) a dedinka Kiotari je vzdialená asi 1 km. Vačšie mestečko Lindos s nákupnými možnosťami, tavernami a barmi je cca 8 km od hotela. Pre tých, ktorí uprednostňujú samostatné objavovanie okolia, je v blízkosti možnosť prenájmu auta alebo motocykla. Medzinárodné letisko RHO je vzdialené cca 60 km.

Hotel:
24-hodinová recepcia, lobby, hlavná reštaurácia, pool / snack bar, bezplatné Wi-Fi pripojenie v spoločných priestoroch, vonkajší bazén s detskou časťou, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, ležadlá pri pláži v tieni borovíc, vonkajšia krytá terasa, hotelový trezor (za poplatok), plážový volajbal, stolný tenis, parkovanie

Izby:
Hotel má celkovo 62 izieb rozmiestnených v šiestich menších budovách. K dispozícii sú dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky a rodinné izby. Všetky izbu majú vlastnú kúpelňu s WC, TV, telefón, minichladnićku, klimatizáciu (za poplatok) a balkón alebo terasu.

Stravovanie:
polpenzia – formou bufetových stolov v hotelovej reštaurácií (bez nápojov)

Pláž:
Len pár krokov od hotela je okruhliakovo kamienková pláž, ktorú lemujú borovice poskytujúce príjemný tieň počas slnečných dní.Odporúčame vziať si so sebou aj topánky do vody.


Popis:
Stafilia Beach Hotel ponúka príjemné ubytovanie v oblasti Lardos na ostrove Rhodos a je vhodný pre tých, ktorí hľadajú pohodovú dovolenku pri mori.
 

Kalkulácia zájazdu:

Stafilia Beach Hotel:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)