Pegasos Deluxe Beach

Destinácia: Grécko » Rhodos » Faliraki

****x
Termín: od 11.10.2024 do 18.10.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1351460
letecká
Doprava: letecká
Strava: raňajky / polpenzia / all Inclusive
Kód termínu: 84561894
Cena od: 900,00 €
+ príplatky od: 180,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Baby friendly


Pegasos Deluxe Beach   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program fitness centrum tenis stolný tenis biliard TV detské ihrisko
Od pláže: 0 m
Od centra: 2 km
Od letiště: 13 km
Úvod:
Tento hotelový komplex je určený pre milovníkov dovoleniek priamo pri pobreží, svojím hosťom navyše poskytuje aj komfortné ubytovanie a široké spektrum služieb. 

Poloha:
Hotelový rezort je situovaný v pokojnej časti letoviska Faliraki, priamo pri pobreží, cca 2 km od živého centra letoviska, kde nájdete množstvo možností nákupov či zábavy. Cca 5 min. od hotela nájdete aj Waterpark a historické mesto Rodos s množstvom atrakcií je 13 km od komplexu. Medzinárodné letisko RHO je vzdialené 13 km.

Hotel:
24-hodinová recpcia, lobby, hlavná reštaurácia, a‘la carte reštaurácia Elia (za poplatok), pool bar, snack bar, udržiavaná záhrada, vonkajší bazén, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi, Wi-Fi pripojenie, detské ihrisko, outdoorové fitnes pred plážou, stolný tenis, tenisové kurty, biliard (za poplatok), hotelový denný a večerný animačný program, minimarket, úschovňa batožiny

Izby:
Hotel ponúka celkom 404 izieb, vrátane dvojlôžkových izieb Deluxe a Superior s výhľadom na more alebo na hory pre 2 - 3 osoby. Medzi vybavenie izieb patrí vlastná kúpelňa s WC, sušič vlasov, trezor (za poplatok), minichladnička (fľaša vody pri príchode), klimatizácia, SAT TV, telefón s priamou voľbou, Wi-Fi pripojenie, balkón alebo terasa.

Stravovanie:
polpenzia alebo all inclusive formou bufetových stolov. All inclusive – raňajky, obedy, večere v hotelovej reštaurácii v hlavnej budove. Počas dňa medzi jedlami ľahké občerstvenie v snack bare, vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby vo vybranom čase.

Pláž:
Piesočnatá pláž s prímesou kamienkou a s pozvoľným vstupom do mora sa nachádza priamo pri hotelovom rezorte.


Popis:
Tento hotelový komplex je určený pre milovníkov dovoleniek priamo pri pobreží, svojím hosťom navyše poskytuje aj komfortné ubytovanie a široké spektrum služieb. 
 

Kalkulácia zájazdu:

Pegasos Deluxe Beach:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)