Imperial Shams Abu Soma

Destinácia: Egypt » Hurghada » Soma Bay

****x
Imperial Shams Abu Soma
Imperial Shams Abu Soma Imperial Shams Abu Soma Imperial Shams Abu Soma
Imperial Shams Abu Soma Imperial Shams Abu Soma Imperial Shams Abu Soma







Termín: od 11.10.2024 do 19.10.2024 - 9/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1351243
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 84454810
Cena od: 699,00 €
+ príplatky od: 199,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Imperial Shams Abu Soma   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor trezor chladnička,minibar chladnička,minibar internet, WiFi animačný program animačný program večerný program aquapark aquapark fitness centrum miniklub tobogán stolný tenis wellness, spa wellness, spa volejbal biliard windsurfing, surf potápačské centrum diskotéka TV TV detský bazén detský bazén detské animácie detské ihrisko detské ihrisko piesočnatá pláž plážový servis plážový servis vodné športy na pláži vodné športy na pláži
Od pláže: 0 m
Od centra: 5 km
Od letiště: 6 km
Rezort Imperial Shams Abu soma je 4-hviezdičkový rezort v pôvabnej oblasti zálivu Soma. Hotel ponúka all-inclusive koncept spájajúci výnimočné reštaurácie a bary poskytujúce množstvo kulinárskych zážitkov, štýlové izby a apartmány, špičkové zábavné zariadenia aj vynikajúce wellness a športové zariadenia pre dospelých aj deti.

Poloha:
Hotel sa nachádza v pôvabnej oblasti zálivu Soma, 5 km od mesta Safaga, 45 km južne od medzinárodného letiska Hurghada.

Vybavenie:
4-poschodová budova, wifi, hlavná reštaruácia, 2 a la carte reštaurácie (orientálna, talianska), 3 bary, kaviareň, 2 bazény, detský bazén, aquapark, miniklub, detské ihrisko, denný a večerný animačný program, disco, biliard, plážový volejbal, stolný tenis, spa centrum.

Ubytovanie:
2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, izby superior s balkónom alebo terasou s výhľadom na more, rodinné izby pozostávanúje z dvoch prepojených miestností s bočným výhľadom na more alebo bazén s balkónom alebo terasou, klimatizácia, kúpeľňa, sušič vlasov, TV, set na kávu a čaj. Za poplatok: wifi, trezor, minibar.

Stravovanie:

All inclusive formou bufetu, raňajky 7:00 - 10:00, obedy 13:00 - 15:00, večere 19:00 - 22:00, mieste alkoholické a nealkoholické nápoje a niektoré importované nápoje. Za poplatok: a la carte reštaurácia 19:00 - 22:00 (1x za pobyt zadarmo, nutná rezervácia vopred), importované nápoje. Podrobný rozpis ultra alll inclusive programu dostanente na recepcii pri ubytovaní.


Pláž:
Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora a bezplatným plážovým servisom a sprchami sa nachádza v bezprostrednej blízkosti hotela. Za poplatok sú k dispozícii motorizované vodné športy, windsurfing, rybárčenie a potápačské centrum.


Popis:
Piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora a bezplatným plážovým servisom a sprchami sa nachádza v bezprostrednej blízkosti hotela. Hotel ponúka all-inclusive koncept spájajúci výnimočné reštaurácie a bary poskytujúce množstvo kulinárskych zážitkov, štýlové izby a apartmány, špičkové zábavné zariadenia aj vynikajúce wellness a športové zariadenia pre dospelých aj deti.
 

Dostupné výlety:

Kalkulácia zájazdu:

Imperial Shams Abu Soma:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)