Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverland

Destinácia: Egypt » Hurghada » Hurghada

****x
Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverland
Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverland Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverland Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverland
Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverland Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverland Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverland





Termín: od 14.11.2024 do 21.11.2024 - 8/7 dní/nocí Kód zájazdu: 1354679
letecká
Doprava: letecká
Strava: all Inclusive
Kód termínu: 85340729
Cena od: 639,00 €
+ príplatky od: 289,00 €

Typ dovolenky: Pobytové zájazdy, Potápanie, Baby friendly


Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverland   ****x      Zobrazit podrobnosti
bazén klimatizácia trezor chladnička,minibar internet, WiFi animačný program večerný program aquapark fitness centrum detský kútik miniklub tobogán bazén vnútorný bazén vyhrievaný tenis stolný tenis golfové ihrisko wellness, spa sauna volejbal masáž konferenčná sála biliard potápačské centrum jacuzzi, vírivka minigolf šípky minifutbal TV doprava na pláž detský bazén detské animácie babysitting detské ihrisko plážový servis vodné športy na pláži
Od pláže: 1000 m
Od centra: 17 km
Od letiště: 10 km
Úvod:
Komplex viliek je súčasťou hotelového reťazca Albatros Resorts. V areáli sa nachádza veľký a mimoriadne obľúbený aquapark s 35 šmykľavkami a toboganmi rôznych druhov. K dispozícii je 32 bazénov s celkovou rozlohou 35 000 m2. Okrem iného sa tam nachádza aj umelá rieka a bazén s umelými vlnami. Na prepravu na pláž môžete každú polhodinu využiť bezplatný hotelový minibus (1km) . Letisko je vzdialené 10 km od hotela a najbližšie nákupné možnosti sú v bezprostrednej blízkosti.

Vybavenie:
Vstupná hala  s recepciou, 6 tématických reštaurácií,niekoľko barov, snack bar, plážový bar, kaviareň, WiFi v celom areáli zadarmo, 21 bazénov vrátane vyhrievaného v zimnom období, aquapark-21 šmykľaviek pre dospelých, 14 šmykľaviek pre deti, umelá rieka - pre hotelových hostí zdarma, mini diskotéka, detské ihrisko, miniklub, animačné programy, stolný tenis, minigolf, fitness, plážový volejbal, minifutbal, šípky. Za poplatok: biliard, sauna, masáže, vírivka, potápačské cenrum, vodné športy na pláži.                                               

Ubytovanie:
Štandardné izby s možnosťou prístelky, rodinná izba, minibar (za poplatok), TV, klimatizácia, telefón, trezor, kúpeľňa, WC, sušič vlasov, balkón alebo terasa.

Stravovanie:
All inclusive- raňajky, obed a večera formou bufetu. Občerstvenie počas dňa vo všetkých baroch. Po celý deň sú k dispozícii miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00–24.00hod.

Oficiálna kategória:
****

Naše hodnotenie:
****: Hotel poskytuje služby na veľmi dobrej úrovni a je vhodnou voľbou pre fanúšikov vodných atrakcií, ako aj rodiny s deťmi.


Popis:
V areáli sa nachádza veľký a mimoriadne obľúbený aquapark s 35 šmykľavkami a toboganmi rôznych druhov. K dispozícii je 32 bazénov s celkovou rozlohou 35 000 m2. Okrem iného sa tam nachádza aj umelá rieka a bazén s umelými vlnami. Na prepravu na pláž môžete každú polhodinu využiť bezplatný hotelový minibus (1km) .
 

Kalkulácia zájazdu:

Pickalbatros Jungle Aqua Park By Neverland:
ajax kalkulace
 

Nezáväzná objednávka:

Hodnota musí byť vyplnená.
Hodnota musí byť vyplnená.
Neplatný tvar emailu.
Hodnota musí byť vyplnená ve formátu +421xxxyyyzzz bez mezer.
rokov. (Vek v čase skončenia zájazdu.)